Aurinkoa vihdoinkin, kevät on saapunut :)
Online huolellisesti valittu naisten vaatteet, hyvät kengät huippumerkit myynti
 
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Turvallisuus hyppiä ilohuuto.fi
Toivottavasti nautit mukavuutta ja mukavuus ostoksia ilohuuto.fi ja muut sivustot. Olet hyvin tärkeää meille ja sivuillemme luottamusta Internetin turvallisuuteen, joten olemme tehneet joitakin ehdotuksia, jotta turvallisuuden ylläpitämiseksi, kun ostoksia.

salasana
Tietoturva
tietosuojalupausta
Oman liiketoiminnan turvallisuuden
phishing
keksi
salasana
Olemme hyvin kiitollisia salasanan muistamisessa voi olla hankalaa, mutta perustaa tehokas ja turvallinen salasana petollista toimintaa on välttämätöntä käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja vastaan ​​mahdollisia kaikilla sivustoilla käytät.

Jokaista verkossa tili on parasta välttää käyttämällä samaa salasanaa, koska jos rikolliset pääsevät sitten kaikki tilit voivat olla vaarassa. Useita salasanoja voi tehdä sinusta varmempi.

Kun asetat salasanan, käytä paras yhdistelmä numeroita ja kirjaimia, sekä oman hyvin henkilökohtainen sisältöä. Useimmat sivustot näinä päivinä asettaa vähimmäismäärä käytettyjen merkkien, mutta vältä ilmeinen lauseita, kuten "salasana" tai nimi tai puhelinnumero. Tässä esimerkissä käytämme kuuluisa lainaus Shakespeare kuvaamaan sellaista lause, jonka haluat valita (ääneen, jotta olisi järkevää)

Esimerkkejä hyvistä ja huonoista salasana
Vaihda salasanasi säännöllisesti on hyvä idea, varsinkin sivuston usein käytetyt liittyy liiketoimia.

Jos olet pyytänyt paljastamaan salasanan online-sivuston, älä vastaa, koska laillisia sivustot ja palvelut eivät pyydä lähettämään salasanasi sähköpostitse. Voit yrittää jakaa salasanat kanssa lähisukulaisia, mutta muista, ne saattavat vahingossa lähettää tietoja tai jakaa tietoja muiden kanssa.

Voit milloin tahansa kirjautumalla tilillesi ja valitse "Edit salasana" vaihtoehto nollata salasanan johnlewis.com. Jos olet unohtanut salasanan, yksinkertaisesti "salasana unohtunut", kirjoittamalla sähköpostiosoite, lähetämme salasanan tietoja sinulle sähköpostitse. Sitten vaihtaa salasanan seuraamalla ohjeita sähköpostitse.

Se on hyvä idea vaihtaa salasanan turvallisen salasanan mahdollista. Jos päätät muuttaa tilin salasanan ilohuuto.fi, tai sitten pyydetään tekemään niin, pyydämme sinua asettamaan peräti kahdeksan merkkiä merkkien sisältämään ainakin yhden pienillä kirjaimilla ja pieniä kirjaimia, ja ainakin yksi numero.

tietosuojalupausta
Asiakkaiden tietosuoja on meille tärkeää, lupaamme koskaan julkaista henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään yrityksen ulkopuolella postitse tai markkinointitarkoituksessa.

Kun teet ostoksen sivustollemme, keräämme joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja (esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoite, osoite ja maksutiedot). Kaikki tämä tieto turvallisella palvelimella. John Lewis täysin yhteensopiva kaikkien sovellettavien tietosuoja- ja kuluttajalainsäädäntöä, laitamme kaikki henkilökohtaiset tiedot käsitellään täysin luottamuksellisina. Lisätietoja.

Jotta voidaan tehokkaimmin palvella teitä, luotettavan kolmannen osapuolen pankki- ja jakelu toimielimet käsittelemään meidän luottokorttimaksuja ja tilausten. He saavat todennus ja lupa potilaan maksukorttien ja käsittelyä varten tarvittavat tiedot tilauksen. Kaikki nämä organisaatiot ovat tiukasti velvoitettava henkilökohtaisia ​​tietoja luottamuksellisina.

Saat lisätietoja siitä, miten henkilökohtaisia ​​tietojenkäsittely, lue tietosuojakäytäntöömme esitetyt määräykset ja ehdot.

Takaisin
Naisten vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita brändi www.ilohuuto.fi Copyright @2019 .